Sisifotografie

 

 

Gastenboek

11 berichten op 3 pagina's
Marieke Berentsen
25-04-20 07:23:05
Ik heb deze week de beginners cursus afgesloten. Kwam eigenlijk vooral om mijn camera beter te leren kennen om goede productfoto's te maken. Maar door de duidelijke uitleg en het enthousiasme van Saskia ben ik ook gaan oefenen op andere foto's. Ik ga aan de slag en hoop dat er snel een nieuwe workshop komt. Dan ga ik zeker mee! Bedankt Saskia.
Miranda van Opdorp
07-12-19 09:55:45
Afgelopen week de beginnerscursus afgerond. Nooit gedacht dat ik al zo snel mijn weg kan vinden op mijn nieuwe camera, ik voelde mij echt een nerd op het gebied van fotografie. Het enthousiasme van Saskia motiveert enorm. Haar uitleg is duidelijk en helder. Nu nog flink oefenen en dan op naar de cursus voor gevorderden. Dank je Saskia!
Ingrid de Hooge
23-10-19 19:44:53
Onlangs de beginnerscursus gevolgd met eigenlijk nog geen ervaring. Door jouw duidelijke uitleg, zeker enthousiast geworden. Ga nu proberen al datgene in de praktijk te brengen en ik kom zeker terug om de vervolgcursus te volgen.
Bedankt Saskia!
Elvy van Merrienboer
15-10-19 21:49:48
Saskia.ik kwam met mijn systeemcamera en begreep totaal niets van de ISO sluitertijd diafragma.nu dankzij je duidelijke uitleg, geduld en enthousiasme is t mij veel duidelijker geworden. Dank je wel. Ga nu enthousiast aan de slag en ga je de resultaten op Facebook voorbij zien komen. Tot de volgende keer!
Bedank ook Ronald voor de thee en de 'eigengebakken' koekjes.
Groetjes Elvy
Sandra Kisters
26-05-19 17:34:18
Bedankt Saskia voor een zeer leerzame cursus. Je bent enthousiast en legt to the point en helder uit. Je verdiepte je meteen in mijn camera die net wat anders was dan de camera’s die jij kende zodat er een mooi samenspel tussen jou en mij kwam. Ik heb er heel veel van opgestoken en zal je “driehoek-uitleg” meenemen wanneer ik op pad ga met de camera. Kan niet wachten op de vervolgcursus. Groet, Sandra
Tonen: 5  10   20